Hopp til hovedinnhold

«Beckham»: Tett på fotball-legendens liv

Den store Netflix-dokumentarserien «Beckham» ble raskt en internasjonal suksess da den ble lansert høsten 2023. Serien gir et unikt innblikk i livet til fotballikonet David Beckham som viser seg fra en mer privat og sårbar side enn vi noen gang har sett ham.

Vi blir tatt med på en reise gjennom oppturer og nedturer i hans karriere og liv, fra hans kompliserte forhold til faren og det første møtet med popstjerne-kona Posh Spice, til den ufiltrerte historien om hvordan den tidligere Manchester United-stjernen gikk fra å være Englands mest populære mann til å bli den mest forhatte.

Men serien tegner ikke bare et fascinerende portrett av en fotballegende, den gir også en fengslende skildring av en tid og en sport. Gjennom et rikt arkivmateriale og eksklusive kilder fra Beckhams innerste kretser, får vi et nostalgisk tilbakeblikk på populærkulturen fra 90- og 2000-tallet, samt et oppsiktsvekkende ærlig bilde av fotballmiljøet sett fra innsiden.

Produsent og regissør for dokumentaren er Fisher Stevens, er kanskje mest kjent som skuespiller i en rekke filmer og TV-serier, senest i hitserien «Succession», men har i senere år gjort seg bemerket som produsent og regissør for flere prisvinnende dokumentarer. 

Fisher Stevens kommer til Nordiske Mediedager for å fortelle om arbeidet sitt med «Beckham», og avsløre metodene han brukte for å få noen av verdens aller største idrettsstjerner som Eric Cantona, Ronaldo, Diego Simeone og Sir Alex Ferguson til å åpne seg foran kamera, og dele hvordan han opplevde samarbeidet med David Beckham, som selv var en av produsentene for serien!

Velkommen til et eksklusivt innblikk i en av årets aller største dokumentarserier!

Medvirkende

Beckham 1

Meld deg på vårt nyhetsbrev for programnyheter, aktiviteter, frister og mye mer. Ved å registrere aksepterer du følgende personvernvilkår.