Jump to content
Archive: 2022

Dronefoto 2.0 - når kamera beveger seg i 200 km/t


De siste årene har droner og dronefotoet i TV og film vært gjennom en fantastisk utvikling. Det som for få år siden fortonte seg som umulig, har nå blitt dagligdags. Bildene har blitt kronen på verket ingen produksjon klarer seg uten.

Nå er neste generasjons dronebilder på full fart til en skjerm nær deg. Siste skudd på dronestammen er superraske racingdroner, som tar umulige bilder av norske fossefall, ligger noen centimeter fra skihoppere gjennom svevet og løfter historiefortellingen ytteligere hakk.

Vi har invitert Matias Braathen og Jonas Sandell fra Above Media for å fortelle oss om hvordan de jobber med neste generasjon dronefoto.

Hvordan jobber de med utfordringene de får fra produksjonsselskapene? Hva er mulig, og finnes det egentlig umulige shots? Hvordan ser framtiden innen dronefoto ut, og hva må norske produksjoner forberede seg på at blir det neste store?

Sitt tilbake og nyt noen av de råeste bildene du har sett fra lufta - samtidig som vi lover masse læring, inspirasjon og oppdatering på hva droner gjør i mediebransjen i 2022.

2021 06 29 goahead 044

Subscribe to our newsletter for program updates, activities, important deadlines and more! By registering, you accept the following privacy terms.