Jump to content

Angelos Frangopoulos

Angelos Frangopoulos er Chief Executive Officer i GB News. GB News er den første store nyhetskanalen som lanseres i Storbritannia på over 30 år, og den går på luften i løpet av 2021 med 120 journalister fra England, Skottland, Wales og Nord-Irland.

Frangopoulos begynte i morselskapet til GB News, All Perspectives Ltd, i 2019. Før dette var han CEO i Sky News Arabia og før det 15 år som CEO i Sky New Australia som han bygget til landets ledende leverandør av 24-timers TV-nyhetstjenester.

Han startet sin karriere i nærradio før han flyttet over til Midstate Television, Prime Television, Nine Network Australia og til slutt British Sky Broadcasting i London. Deretter begynte han i Sky News i Sydney hvor han steg i gradene til Chief of Production og Managing Editor. 

Ved siden av sin mediekarriere har han hatt en rekke styreverv og rådgivende roller i offentlige organisasjoner, veldedighetsorganisasjoner, universiteter og bransjeorganer. Han ble innlemmet som medlem av Order in Australia under Australia Day Honours 2018 for sin betydningsfulle innsats for media, høyere utdanning, arbeidet for journalistiske standarder og for samfunnet generelt.

Angelos Frangopoulos

Subscribe to our newsletter for program updates, activities, important deadlines and more! By registering, you accept the following privacy terms.