Jump to content

Karin Bäckmark

Som Nordic Podcast Lead spiller Karin Bäckmark en viktig rolle i å transformere Spotify fra en ren musikkstrømmetjeneste til en plattform for alle typer audio. Etter at Karin begynte i Spotify, har selskapet økt sin satsing i Norden, fremskyndet lanseringen av Spotify Originals og befestet Spotifys ledende posisjon i regionen. Helt nylig har Karin Bäckmark og teamet hennes lansert De Fria – et mye omtalt audiodrama i 8D.

Parallelt med Karins arbeid i Norden har Spotifys globale podkast-katalog vokst fra 185 000 programmer i 2018 til 1,5 millioner i dag. Med mål om å bli verdens fremste audioplattform har Spotify kjøpt opp studioer som Gimlet, Parcast og The Ringer, og har inngått avtaler med topptalenter fra hele verden.

Før hun kom til Spotify, var Karin Bäckmark produksjonsleder og utvikler i TV-bransjen, sist som innholdssjef i Titan Television.

Karin Bäckmark

Subscribe to our newsletter for program updates, activities, important deadlines and more! By registering, you accept the following privacy terms.