Jump to content
Archive: 2021

Hva vil Amazon Studios med Norden?

Amazon Prime Video satser i Norden. Med lokal produksjon, eksklusivt innhold og en brukeropplevelse tilpasset vår region, skal de nå for alvor gjøre sitt inntog i det nordiske strømmemarkedet. Som nykommer i en tettvokst strømmejungel dominert av Netflix, HBO og lokale tungvektere som NRK, VGTV, TV2 Sumo, burde veien til vår oppmerksomhet være lang og karrig. Men Amazon har vunnet markedsherredømmer før. Og vi spør: Hva er deres ambisjoner denne gang? Og hvordan de skal nå dem? Hva vil kjennetegne Amazons innhold og hvordan vil strømmetjenesten skille seg fra konkurrentene? Hvor stor frihet får serieskaperne? Og hvordan vil de samarbeide med lokale produksjonsselskap?

Georgia Brown er Director of European Originals i Amazon Studios og ansvarlig for Amazons egenproduserte innhold i Europa. Når hun kommer til Mediedagene kan vi se frem til å få et bedre innblikk i hva som venter oss.

Skjermbilde 2023 02 10 kl 14 58 54

Subscribe to our newsletter for program updates, activities, important deadlines and more! By registering, you accept the following privacy terms.