Jump to content
Archive: 2022

NMD FORDYPNING: Fortellerteknikk i verdensklasse - Bli med inn i hodet til en visualiseringsguru

Visuell historiefortelling, scrollesaker og levende dybdesaker. Kjært barn har mange navn, men uansett hva vi velger å kalle dem, har de tatt sin plass i historiefortellingen på nettet de siste årene. For en artikkel er ikke det en artikkel en gang var. Norske mediers nettsider flommer over av video og stillbilder i fullskjerm som elementer inne i artikler, avanserte, og gjerne interaktive 3D-modeller og kart. Eller hva med en levende chatte-samtale som fortellerelement midt inne i det vi brukte å omtale som “en tekst”?

Jonas Nilsson har jobbet med flere av de mest nyskapende, avanserte og prisbelønte feature-sakene hos både Adresseavisen og VG de siste årene. Vi har invitert ham for å fortelle om hvilke fortellergrep, muligheter og utfordringer man opplever som digital utvikler i 2022. Her kan vi love deg en casebasert reise inn i det det ypperste av hva som er mulig å få til med webteknologi i 2022.

Contributors

Subscribe to our newsletter for program updates, activities, important deadlines and more! By registering, you accept the following privacy terms.