Jump to content
Archive: 2022

Tolv år med Premier League: Dette har vi lært

Siden 2010 har Premier League vært et flaggskip for TV 2. Det har vært 12 sesonger med nervepirrende kamper, harde taklinger, nydelige mål, mye glede og kanskje enda mer smerte for supporterne. Og: Det har handlet om mer enn bare selve kampene! Studiosendinger med fag og følelser før og etter kampene har skapt et fellesskap av fans og trofaste seere. Sammen med ekspertkommentator og fotballprofiler har TV 2s journalister og programledere tilbudt fansen analyser, diskusjoner, spillerkjøp-spekulasjoner og muligheten til å delta og si sin mening. Nå mister kanalen rettighetene til NENT, og det er et godt tidspunkt å gjøre opp status: Hva har kanalen lært av 12 sesonger med Premier League? Og hva har skjedd behind the scenes når sparkede managere og avdankede fotballspillere har kommet på besøk til studio i Bergen?

Fotballsjef Eystein Thue og tidligere proff og ekspert Erik Thorstvedt kommer på NMD for å dele både seriøse læringspunkter og elleville historier og klipp du aldri før har sett.

Premier league studio 980 674 foto tv 2

Subscribe to our newsletter for program updates, activities, important deadlines and more! By registering, you accept the following privacy terms.