Jump to content

Jarle Nakken

Jarle Nakken, Programdirektør TV 2.

Jarle Nakken er programdirektør i TV 2, og leder programavdelingen. Han har ansvaret for alt norskprodusert innhold på TV 2 kanalene med unntak av nyheter og sport.

Nakken har de siste 20 årene jobbet med utvikling av nytt innhold både på produksjonssiden og på kanalsiden, og har jobbet i TV-bransjen siden 1992. Han var programsjef i TVNorge fra 2007 til 2014 og var bl.a. sentral i utvikling av TVNorges humorprofil sammen med resten av teamet i Discoverygruppen. Han har tidligere vært produsent og executive produsent i produksjonsselskapet Mastiff, og har jobbet som nyhetsprodusent og billedprodusent. Nakken er utdannet innen medievitenskap fra USA

I TV 2 har Nakken hatt det overordnede ansvaret for utviklingen og bestillingen av Huskestue, Farmen kjendis, En kveld hos Kloppen, Best før, Frikjent, Åsted Norge, Matkontrollen, Ramm og Tørnquist redder Norge, Sommerhytta, Petter uteligger, Fra gata til Nordkapp og flere andre prosjekter.

Previous sessions

2019

Jarle Nakken TV 2

Related sessions

Subscribe to our newsletter for program updates, activities, important deadlines and more! By registering, you accept the following privacy terms.