Jump to content

Malachy Browne

Malachy Browne er Senior Producer i The New York Times. Hans fagfelt er “Visual Investigations”, en form for undersøkende og forklarende journalistikk som kombinerer tradisjonell journalistikk med avanserte digitale undersøkelser, som video, foto og lyd-analyse, bruk av satellittbilder og rekonstruksjon av åsteder i 3D.

Malachy har blant annet ledet dekningen av politiarbeidet og politivolden i USA, russiske luftangrep på sykehus i Syria, masseskytingen i Las Vegas, de kjemiske angrepene i Syria, utenomrettslige militære skyteeepisoder i Nigeria, drapet på journalist Jamal Kashoggi i det saudiarabiske konsulatet i Tyrkia og drapet på en ung palestinsk helsearbeider på Gaza-stripen. 

Malachy og teamet har bidratt i arbeid som er blitt anerkjent med Pulitzer-prisen for internasjonal journalistikk, George Polk-prisen for internasjonal journalistikk, Emmy-priser, OPC Award og flere andre utmerkelser. Før Malachy begynte i The New York Times i 2016, jobbet han som reporter og redaktør hos Storyful og Reported.ly - to oppstartsbedrifter med fokus på sosialjournalistikk. Han har også jobbet for Village, et aktualitetsmagasin i Irland, og som utvikler. Han er fra Broadford i Irland.

Malachy Browne

Subscribe to our newsletter for program updates, activities, important deadlines and more! By registering, you accept the following privacy terms.