Jump to content

Mark Mazzetti

Mark Mazzetti er Washington Investigative Correspondent for The New York Times. Før dette dekket han nasjonal sikkerhet for avisens Washington-avdeling i over et tiår.

Han var en del av etterforskningstemaet som i 2018 vant en Pulitzer-pris for saken om Donald Trumps rådgivere og deres forbindelser til Russland. I 2009 var han også med på å vinne en Pulitzer-pris for dekningen av den økende volden i Pakistan og Afghanistan, samt Washingtons respons på dette. Året før var han Pulitzer-finalist for avsløringer om CIAs avhørsprogram.

Han er forfatter av boken The Way of the Knife: The CIA, A Secret Army, and a War at the Ends of the Earth, en New York Times bestselger som omhandler de hemmelige krigene organisert av CIA og Pentagon etter 11. september, og som har blitt oversatt til mer enn ti språk. Mark Mazzetti har tre ganger vunnet journalistprisen George Polk Award.

Mark Mazzetti kopi

Subscribe to our newsletter for program updates, activities, important deadlines and more! By registering, you accept the following privacy terms.