Hopp til hovedinnhold

Ny pod-episode – med medieprofessor Jeff Jarvis!

Dagens medieutvikling står på agendaen! Nylig vitnet Jeff i det amerikanske senatet under en høring om AI, regulering og journalistikkens fremtid. Hva er hans viktigste budskap?

Podcast 1920 1080

Alle som har befattet seg med medieutvikling har før eller siden hørt, lest, sett eller sitert Jeff Jarvis. Han er en profilert medieaktør, professor og leder idag det som heter Center for Entrepreneurial Journalism, ved City University i New York hvor han også har grunnlagt et masterprogram i Engagement Journalism.

Jeff har en lang og imponerende mediekarriere. Han grunnla det toneangivende underholdningsmagasinet Entertainment Weekly, har jobbet som redaktør og journalist i en rekke aviser inkludert NY Daily News og San Francisco Examiner, samt vært rådgiver for medieselskap som The Guardian og Digital First.

I tillegg har han forfattet seks bøker om journalistikk, medieutvikling og Big Tech, blant annet «What Would Google do?», «Public Parts: How Sharing in the Digital Age Improves the Way We Work» and «Live og Gutenberg the Geek».

Jeffs omfattende erfaring har gjort ham til en ettertraktet foredragsholder verden over og han driver også den populære bloggen BuzzMachine.com. Der skriver han om hvordan teknologisk innovasjon preger journalistikken. Et tema han også dykker inn i podkastene han co-hoster: «AI Inside» og «This week in Google».

Nylig vitnet han i det amerikanske senatet under en høring i justiskomiteen om AI, regulering og journalistikkens fremtid. 

Alt dette og mer får du i denne episoden!