Hopp til hovedinnhold

Partnere

Vi er stolte over å kunne presentere årets samarbeidspartnere! Hver og en av disse bidra til å løfte og realisere Nordiske Mediedager. Takk for støtten!

Aksell

Aksell

Aksell er et kraftsenter innen design, grafisk produksjon, medietjenester og logistikk.
Vi tar oss av hele verdikjeden, fra rådgiving for å velge riktig kanal og metode for å gjøre ditt budskap

og merkevare tydelig og synlig, til ferdig produksjon av skreddersydde løsninger som skiller deg fra konkurrentene.
Vi er opptatt av bærekraft. Vi skaper trygge og attraktive arbeidsplasser, hvor vi dyrker kreativitet, etterrettelighet og engasjement.

Agenda vestlandet WEB

Agenda Vestlandet

Agenda Vestlandet er ei stifting oppretta av Sparebanken Vest for å vere ei drivkraft i grøne skiftet på Vestlandet.

Salat amedia

Amedia

Amedia er et stiftelseseid mediekonsern, og landets største utgiver av redaktørstyrte medier. Daglig når våre medier mer enn to millioner lesere gjennom 100 lokale, regionale og nasjonale titler. Med mer enn 1100 redaksjonelle medarbeidere over hele landet holdes våre lesere løpende oppdatert på nyheter, debatt, nytte og underholdning. Våre selgere bidrar med å skape god effekt for annonsører over hele Norge. Amedia er også deleier av 55 lokale og regionale aviser i Sverige gjennom partnerskap med Bonnier News Local. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2. 100 ansatte og omsatte i 2020 for 3,6 milliarder kroner.

Bauer web

Bauer Media

Bauer Media er ledende på lyd-medier i Norge. Vår portefølje består blant annet av radio, podkast og musikkstrømming.

Vi har spesialisert oss på hvordan du kan nå ut med ditt budskap igjennom lyd-mediet. Med våre 9 lineære radiokanaler, 15 digitale radiokanaler og over 100 podkaster er mulighetene mange for å bli synlig av å bli hørt.

Broadcast WEB

Broadcast

Broadcast er den nye plattformen for musikk-arrangementer som gir deg full oversikt over konserter, klubb, DJs og festivaler i Norge - i én og samme løsning. Ved å koble sammen de ulike aktørene i industrien og tilby produkter for alle, er dette en plattform med verktøy som forenkler jobben for promotører, gir større rekkevidde for arrangementer og artister og gir publikum en dedikert destinasjon for å oppdage arrangementer.

Nettside og app iOS / Android er bare deler av det Broadcast utvikler som en del av sitt økosystem og markedsplattform. I tillegg spres event-infoen videre til en rekke widgets, som feeder automatisk fra vår plattform - som eksempelvis på Musikknyheter, TBATBA, Anker Hostel, Trondheim Vandrerhjem eller Bergen Hostel Montana.

Broadcast skal rett og slett bli det største økosystemet for events, og koble sammen promotør / klubb / venues med publikum på nye og innovative måter. Og med dette - overta rollen til Facebook som den største plattformen for events.

Bade Og

Både Og

Hos Både Og finner du kreatører, tekstforfattere, lyddesignere, regissører, produsenter og prosjektledere som produserer radio, film, TV, podkast og musikk på kryss og tvers av avdelinger og kunder.

Både Og har eksistert siden 1989, og er det eldste produksjonsbyrået av radioreklame i Norge. Siden da har vi vokst med egne avdelinger for produksjon av podkast og redaksjonell radio, reklamefilm, TV-produksjon og postproduksjon av film. Lang erfaring i kombinasjon med unge, kreative krefter gir oss kommersiell og kreativ treffsikkerhet. Dette har gitt oss og kundene våre utallige priser, som opptar både skapplass og stolthet.

Clipsk

Clipsk

Make professional videos with your smartphone!

Salat gullruten

Gullruten

Gullruten er den årlige prisutdelingen for å hedre tv-bransjen. Gullruten er en stiftelse etablert for å fremme interessen for kvalitetsproduksjon i alle sjangre på tvers av kanaler og fagfunksjoner.

Salat hotell norge

Hotell Norge

Hotel Norge åpnet første gang i 1885, og har siden åpningen vært et ikon og et av Bergens mest prominente hoteller. I 2018 ble hotellet totalrenovert og fremstår nå som et ikonisk og moderne hotell – og en livlig møteplass der det lokale møter det internasjonale i en levende og unik atmosfære.

Salat kongresskultur

Kongress og Kultur

Kongress & Kultur er en profesjonell kongressarrangør (PCO). Kongress & Kultur har kompetanse og erfaring i rådgivning og teknisk tilrettelegging og gjennomføring av kongresser, kulturarrangement og events, i samarbeid med nasjonale og internasjonale oppdragsgivere. Erfaringen deres omfatter arrangement i ulike byer og arenaer i Norge.

Salat kulturop

Kulturoperatørene

Kulturoperatørene er en av Vestlandets fremste arrangementsprodusenter. Selskapets oppdrag spenner fra kulturarrangementer, events, konferanser, åpninger, prisutdelinger, konsertproduksjoner og turnéer. Kulturoperatørene bidrar i alle faser av et arrangement, med prosjektledelse, kreativ idéutvikling, programmering, arrangementslogistikk, artistbooking, teknisk produksjon, økonomistyring og gjennomføringsledelse. Kulturoperatørene har vært offisiell leverandør av arrangementstjenester for Nordiske Mediedager siden 2008.

Salat tono 2

Tono

Med en TONO-avtale kan kringkastere, medieselskaper, musikk- og filmstrømmetjenester, konsertarrangører og så videre spille hva de vil, så mye de vil, fra TONOs enorme repertoar, og samtidig være trygge på at de som har skrevet musikken får betalt. TONO representerer flere millioner musikkskapere fra alle verdenshjørner, og overførte i 2020 nesten 600 millioner kroner til fordeling til komponister, sangtekstforfattere og musikkforlag i inn- og utland. TONO ble etablert i 1928, og er et helnorsk selskap som eies og styres av komponister, sangtekstforfattere og musikkforlag. Besøk www.tono.no for mer informasjon.

Salat schibsted

Schibsted

Schibsted er en familie av digitale tjenester og merkevarer, med mer enn 5000 ansatte. Vi har mediehus i verdensklasse i Norge og Sverige, herunder VG, E24, Aftenposten, Stavanger Aftenbladet, Bergens Tidende, Aftonbladet, Svenska Dagbladet og Omni. Vi har også ledende markedsplasser som Finn.no i Norge og Blocket.se i Sverige, som sørger for at både nye og brukte ting blir kjøpt og solgt. I tillegg hjelper vi nye og lovende virksomheter med å realisere potensialet sitt. Felles for alle våre merkevarer og tjenester er at vi beriker og forenkler hverdagen til millioner av mennesker, ved å hjelpe dem til å ta informerte og smarte valg.

Fresh tracks

Fresh Tracks

FreshTracks revolusjonerer den audiovisuelle bransjen med de mest avanserte AI-funksjonene, inkludert Smart Search-teknologi, i 14 land. FreshTracks benytter kunstig intelligens for å gjøre det enklere å finne musikk, og tilbyr en enorm katalog med over 1 million låter til TV-, film- og reklameprosjekter i og utenfor Norge. FreshTracks ligger i front når det gjelder å forene teknologi og kreativitet og denne teknologiske tilnærmingen, kombinert med et rikt utvalg av verdenskjente kataloger gjør FreshTracks til en nøkkelaktør når det gjelder å levere en plattform for musikksøk til et bredt spekter av medieprosjekter.

Salat feed 2

Feed

Feed lager digitale produkter og tjenester, forankret i gode og effektive brukeropplevelser. Våre digitalstrateger, forretningsutviklere, designere og utviklere etablerer skalerbare team integrert med oppdragsgiverens interne kompetanse, fullt ut bemannet av oss, eller i samarbeid med de flinkeste byråene. Dette gir oppdragsgiverere mulighet til å jobbe aktivt, raskt og utforskende med sin overordnede forretningsutvikling og digitalisering. Teknologi er dessverre ofte en begrensende faktor, f.eks. fordi den er for krevende å få på plass. Vi elsker å utfordre dette. Vi jobber mye med kunst- og kulturinstitusjoner med fokus på smarte forretningskritiske løsninger. Også lager vi helt enkelt gode nettsider også, som disse du leser på nå.

Salat vy

VY

Vy er Nordens største transportkonsern. Selskapet er eid av den norske stat ved Samferdselsdepartementet. Vi opererer innenfor fire virksomhetsområder i Norge og Sverige: Tog, buss, godstransport og kundeopplevelse og innovasjon. Vy er en del av løsningen på klimautfordringene vi står overfor. Hver dag bidrar vi til et mer bærekraftig samfunn ved at våre kunder velger kollektive og miljøvennlige transportløsninger. Når vi reiser og transporterer bærekraftig får vi areal- og energieffektive løsninger, renere luft og redusert tidstap som resultat av mindre kø, spesielt i byene. Vi har som mål å gjøre det enkelt å velge miljøvennlig slik at enda flere velger å reise med buss og tog, og transportere gods med jernbane. Vi jobber for at det skal bli enklere for kundene å reise og transportere varene sine på en miljøvennlig måte.

Tinius Trust

Stiftelsen Tinius

Stiftelsen Tinius kontrollerer den største aksjeposten i medieselskapet Schibsted ASA. Stiftelsens skal sikre en sunn økonomisk utvikling av Schibstedkonsernet og påse at redaksjonene i selskapet er frie og uavhengige, preget av kvalitet og troverdighet. Stiftelsen støtter også prosjekter som påvirker vesentlige rammebetingelser for frie og uavhengige redaksjoner.

Salat we oslo

We Oslo

We Oslo er et designdrevet merkevarebyrå. We Oslo består av erfarne strategiske designere som brenner for designhåndverk og kommunikasjon. Vi tror de beste løsningene skapes i den synergien som oppstår når kompetanse deles og alle involverte i et prosjekt forenes i ønske om å skape noe sammen. Vi mener vi har lykkes når strategisk design fungerer som et verktøy for å skape endring, bygge identitet, lojalitet og ikke minst lønnsomhet for våre kunder - når identiteten blir en motor i helhetlig merkevarebygging.

Salat qbrick

Qbrick

Qbrick er en nordisk videoplattform som utvikler avanserte og sikre videoløsninger for bedrifter og offentlig sektor. Med en lang og rik historie innen live streaming, som strekker seg tilbake til 1999, har Qbrick bidratt til å bygge grunnlaget for nordisk strømmeteknologi. I dag er Qbrick også ledende innen interaktiv videoteknologi. Vår videoplattform gjør våre kunder i stand til å skape interaktive videoopplevelser på den måten som passer deres forretningsmodell og målgruppe; uavhengig av spesifikke formater eller oppsett.

Fonn

Fonn Group

Fonn Group med Mimir og Dina utvikler skybaserte verktøy for medieprodusenter. Mimir er en produksjon og samarbeidsplatform for video som leverer MAM, PAM og DAM-funksjonalitet i en enkelt arbeidsflyt via web browser, og bruker AI til å gjøre søk i millioner av filer enklere, raskere og mer nøyaktig. Dina er et story-sentrisk nyhetsromssytem der journalister og produsenter kan planlegge og gjennomføre nyhetsproduksjon på en hvilken som helst skala.