Hopp til hovedinnhold

Partnere

Vi er stolte over å kunne presentere årets samarbeidspartnere! Hver og en av disse bidra til å løfte og realisere Nordiske Mediedager. Takk for støtten!

Salat gullruten

Gullruten

Gullruten er den årlige prisutdelingen for å hedre tv-bransjen. Gullruten er en stiftelse etablert for å fremme interessen for kvalitetsproduksjon i alle sjangre på tvers av kanaler og fagfunksjoner.

Salat mcb

Media City Bergen

Den norske Medieklyngen er verdensledende innen AR, grafikk, AI, virtuelle studioer, kringkasting, IP-basert video, robotikk og verktøy for arbeidsflyt og visuell historiefortelling.

Medieklyngens hovedkvarter er i Media City Bergen, et ledende internasjonalt knutepunkt for innovasjon innen medier og medieteknologi. Drevet av en unik måte å samarbeide på, kombinert med de beste verktøyene, lanserer mer enn 80 prosent av klyngemedlemmene nye innovasjoner hvert år. Medieklyngen og dens medlemmer drar nytte av et innovasjonsøkosystem som fungerer svært godt, med høy grad av felles innovasjonsprosjekter og høy innovasjonshastighet.

Salat hotell norge

Hotell Norge

Hotel Norge åpnet første gang i 1885, og har siden åpningen vært et ikon og et av Bergens mest prominente hoteller. I 2018 ble hotellet totalrenovert og fremstår nå som et ikonisk og moderne hotell – og en livlig møteplass der det lokale møter det internasjonale i en levende og unik atmosfære.

Salat ntb

NTB

NTB er et uavhengig nyhetsbyrå. NTB produserer og leverer nyheter, visuelt innhold, underholdning, kommunikasjonstjenester og teknologi. Hver dag leverer deres journalister og fotografer redaksjonelt innhold til nærmere 200 medier. NTB er i front med innovativ teknologiutvikling for mediemarkedet, som robotjournalistikk og mediebank.
Med 400 millioner bilder, videoer og nyhetsgrafikker er NTB Nordens største bildebyrå.

Salat vy

VY

Vy er Nordens største transportkonsern. Selskapet er eid av den norske stat ved Samferdselsdepartementet. Vi opererer innenfor fire virksomhetsområder i Norge og Sverige: Tog, buss, godstransport og kundeopplevelse og innovasjon. Vy er en del av løsningen på klimautfordringene vi står overfor. Hver dag bidrar vi til et mer bærekraftig samfunn ved at våre kunder velger kollektive og miljøvennlige transportløsninger. Når vi reiser og transporterer bærekraftig får vi areal- og energieffektive løsninger, renere luft og redusert tidstap som resultat av mindre kø, spesielt i byene. Vi har som mål å gjøre det enkelt å velge miljøvennlig slik at enda flere velger å reise med buss og tog, og transportere gods med jernbane. Vi jobber for at det skal bli enklere for kundene å reise og transportere varene sine på en miljøvennlig måte.

Salat tono 2

Tono

Med en TONO-avtale kan kringkastere, medieselskaper, musikk- og filmstrømmetjenester, konsertarrangører og så videre spille hva de vil, så mye de vil, fra TONOs enorme repertoar, og samtidig være trygge på at de som har skrevet musikken får betalt. TONO representerer flere millioner musikkskapere fra alle verdenshjørner, og overførte i 2020 nesten 600 millioner kroner til fordeling til komponister, sangtekstforfattere og musikkforlag i inn- og utland. TONO ble etablert i 1928, og er et helnorsk selskap som eies og styres av komponister, sangtekstforfattere og musikkforlag. Besøk www.tono.no for mer informasjon.

Salat kristiania

Kristiania

Kristiania leverer forskning og utdanning på fagskole, bachelor, master og doktorgradsnivå innen ledelse, organisasjon, markedsføring, kommunikasjon, informatikk, helsevitenskap, innovasjon og kunstfag. Med over 18 000 studenter, 800 ansatte, og et stort utdanningstilbud i Oslo, Bergen og på nett, er Kristiania Norges største uavhengige breddehøyskole, og Fagskolen Kristiania Norges største fagskole.

Kristianias oppdrag er å bidra til Norges sosiale og økonomiske utvikling gjennom problemdrevet og anvendt kunnskapsutvikling og -formidling, i nært samarbeid med arbeidslivet. For å kunne utføre dette oppdraget på en mest mulig effektiv måte, jobber Kristiania med å bli akkreditert som Norges første uavhengige universitet.

Salat qbrick

Qbrick

Qbrick er en nordisk videoplattform som utvikler avanserte og sikre videoløsninger for bedrifter og offentlig sektor. Med en lang og rik historie innen live streaming, som strekker seg tilbake til 1999, har Qbrick bidratt til å bygge grunnlaget for nordisk strømmeteknologi. I dag er Qbrick også ledende innen interaktiv videoteknologi. Vår videoplattform gjør våre kunder i stand til å skape interaktive videoopplevelser på den måten som passer deres forretningsmodell og målgruppe; uavhengig av spesifikke formater eller oppsett.

Salat schibsted

Schibsted

Schibsted er en familie av digitale tjenester og merkevarer, med mer enn 5000 ansatte. Vi har mediehus i verdensklasse i Norge og Sverige, herunder VG, E24, Aftenposten, Stavanger Aftenbladet, Bergens Tidende, Aftonbladet, Svenska Dagbladet og Omni. Vi har også ledende markedsplasser som Finn.no i Norge og Blocket.se i Sverige, som sørger for at både nye og brukte ting blir kjøpt og solgt. I tillegg hjelper vi nye og lovende virksomheter med å realisere potensialet sitt. Felles for alle våre merkevarer og tjenester er at vi beriker og forenkler hverdagen til millioner av mennesker, ved å hjelpe dem til å ta informerte og smarte valg.

Salat amedia

Amedia

Amedia er et stiftelseseid mediekonsern, og landets største utgiver av redaktørstyrte medier. Daglig når våre medier mer enn to millioner lesere gjennom 100 lokale, regionale og nasjonale titler. Med mer enn 1100 redaksjonelle medarbeidere over hele landet holdes våre lesere løpende oppdatert på nyheter, debatt, nytte og underholdning. Våre selgere bidrar med å skape god effekt for annonsører over hele Norge. Amedia er også deleier av 55 lokale og regionale aviser i Sverige gjennom partnerskap med Bonnier News Local. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2. 100 ansatte og omsatte i 2020 for 3,6 milliarder kroner.

Salat kulturop

Kulturoperatørene

Kulturoperatørene er en av Vestlandets fremste arrangementsprodusenter. Selskapets oppdrag spenner fra kulturarrangementer, events, konferanser, åpninger, prisutdelinger, konsertproduksjoner og turnéer. Kulturoperatørene bidrar i alle faser av et arrangement, med prosjektledelse, kreativ idéutvikling, programmering, arrangementslogistikk, artistbooking, teknisk produksjon, økonomistyring og gjennomføringsledelse. Kulturoperatørene har vært offisiell leverandør av arrangementstjenester for Nordiske Mediedager siden 2008.

Salat audionetwork

Audio Network

Audio Network provides original music of the highest quality for broadcasters, brands, creators and music fans, alongside simple and transparent licensing that allows creators to use music on multiple platforms, everywhere, forever.

Founded in 2001, by music entrepreneurs Andrew Sunnucks and Robert Hurst, we are an inclusive, global music company, with some of the entertainment industry’s most talented individuals on our team and working alongside us as partners. Working with a catalogue of more than 1000+ artists, composers and producers, and 200,000+ wholly owned tracks, our growing team of more than 170 music professionals, across 18 locations globally, is dedicated to bringing you incredible music.

Salat we oslo

We Oslo

We Oslo er et designdrevet merkevarebyrå. We Oslo består av erfarne strategiske designere som brenner for designhåndverk og kommunikasjon. Vi tror de beste løsningene skapes i den synergien som oppstår når kompetanse deles og alle involverte i et prosjekt forenes i ønske om å skape noe sammen. Vi mener vi har lykkes når strategisk design fungerer som et verktøy for å skape endring, bygge identitet, lojalitet og ikke minst lønnsomhet for våre kunder - når identiteten blir en motor i helhetlig merkevarebygging.

Salat feed 2

Feed

Feed lager digitale produkter og tjenester, forankret i gode og effektive brukeropplevelser. Våre digitalstrateger, forretningsutviklere, designere og utviklere etablerer skalerbare team integrert med oppdragsgiverens interne kompetanse, fullt ut bemannet av oss, eller i samarbeid med de flinkeste byråene. Dette gir oppdragsgiverere mulighet til å jobbe aktivt, raskt og utforskende med sin overordnede forretningsutvikling og digitalisering. Teknologi er dessverre ofte en begrensende faktor, f.eks. fordi den er for krevende å få på plass. Vi elsker å utfordre dette. Vi jobber mye med kunst- og kulturinstitusjoner med fokus på smarte forretningskritiske løsninger. Også lager vi helt enkelt gode nettsider også, som disse du leser på nå.

Salat storyhouse

Story House Egmont

Story House Egmont er Norges største utgiver av digitale tjenester, magasiner, blader og tegneserier til voksne, barn og unge, med fokus på å utvikle morgendagens medier gjennom historiefortelling og digital innovasjon. Story House Egmont er en divisjon i Egmontkonsernet. Egmont er en stiftelse, og 15 % av konsernets overskudd går til å hjelpe utsatte barn og unge igjennom Egmontfondet.

Story House Egmont har som mål å bygge sterke univers som våre kunder elsker, hvor de finner nytte, inspirasjon og underholdning.

Innovasjon, tradisjon, likestilling, mangfold og samfunnsengasjement er viktige stikkord i måten vi utøver vårt oppdrag som mediehus.

Salat kongresskultur

Kongress og Kultur

Kongress & Kultur er en profesjonell kongressarrangør (PCO). Kongress & Kultur har kompetanse og erfaring i rådgivning og teknisk tilrettelegging og gjennomføring av kongresser, kulturarrangement og events, i samarbeid med nasjonale og internasjonale oppdragsgivere. Erfaringen deres omfatter arrangement i ulike byer og arenaer i Norge.

Tinius Trust

Stiftelsen Tinius

Stiftelsen Tinius kontrollerer den største aksjeposten i medieselskapet Schibsted ASA. Stiftelsens skal sikre en sunn økonomisk utvikling av Schibstedkonsernet og påse at redaksjonene i selskapet er frie og uavhengige, preget av kvalitet og troverdighet. Stiftelsen støtter også prosjekter som påvirker vesentlige rammebetingelser for frie og uavhengige redaksjoner.

Agenda vestlandet WEB

Agenda Vestlandet

Agenda Vestlandet er ei stifting oppretta av Sparebanken Vest for å vere ei drivkraft i grøne skiftet på Vestlandet.