Hopp til hovedinnhold

Spalte: Programkomiteens topp fire

Kaninhull på internett, Danny McBride og nyhetsbrev på fredager! Prosjektutvikler i TV 2 Eda Syvertsen gir oss sin topp fire-liste! 

Eda liggende

Sett:

På kontoret er alle lei av at jeg maser om denne serien, men «The Righteous Gemstones» på HBO er for min del den ubestridte vinneren av 2023. Tenk Succession infusert med humor, skapt av Danny McBride. Serien skinner med sin høye produksjonskvalitet, enestående karakterer, intelligent konsept, og er ikke minst hysterisk morsom! Uncle Baby Billy for president!

Hørt:

Jeg ble nylig ferdig med «The Dream», en fremragende tre-sesongers dokumentar om nettverkssalg, også kjent som MLMs, i USA. Det er sjokkerende å se hvor hensynsløse og kyniske disse selskapene er. Metodene de bruker for å utnytte mennesker, ved å fôre dem med håpet om å tjene penger, for så å legge skylden på dem for manglende «vilje», er dypt foruroligende.
https://www.pushkin.fm/podcasts/the-dream

Lest:

Nyhetsbrevet "Kilder til Begeistring", skrevet av Bjarte Arneson, gjør fredagene mine lysere med sine treffsikre og humoristiske iakttagelser om verden.

https://begeistring.substack.com/

Scrollet:

Mitt personlige kaninhull på internett er strikking. Og per nå er det nørding på høyt nivå når det kommer til Italienske opplegg og avfellinger. Dere som vet, vet!