Hopp til hovedinnhold

Ny spalte: Programkomiteens topp fire

Vi spør programkomiteen om det beste de har sett, hørt, lest og scrollet forbi - akkurat nå. Først ut: Marius Arnesen, redaktør i NRK Beta!

Spalte Marius

Sett

Her er det mye å velge mellom, men jeg har kost meg absolutt mest med GenV S01. En spinn off fra The Boys-universet, som er svært tro mot den originale seriens friske fravær av politisk korrekthet, dens råhet og samfunnskritiske undertoner. Se her!

Hørt

Jeg hører jo mye podcast, men tror jeg slår et slag for podcastserien "Land of the Giants", som i syv sesonger nå har fortalt historien til flere av de store tech-selskapene. Siste sesong ut om handler Twitter, og hvordan deres ferd fra startup til Musk-overtakelse har vært. Lytt her!

Også slenger jeg på "Skitbyen". Det er lenge mellom hver gang en podcast får meg til å le, gråte, lære og å forstå ting bedre. Men denne upolerte perlen av en podcast gjør alt dette. Lytt her!

Untitled 5

Lest

I et desperat forsøk på å henge med på, og forstå hva OpenAI-konflikten egentlig handler om, er denne, noe nerdy, men svært gode artikkelen fra Ben Thomson og hans nyhetsbrev Stratechery verdt tiden din. Les her!

Scrollet

Hvis det er et hull jeg har ramlet ned i i det siste så er det fascinasjonen for "slickback". En slags forlengs moon walk ala 2023. Skjønner fortsatt ikke hvordan de får det til.