Hopp til hovedinnhold
Arkiv: 2019

Dette må du vite om E-sport

I denne sesjonen tar tidligere proffspiller Jonas Alsaker Vikan deg med på esportens reise, fra en kjeller i Tyskland til stadionarrangement med 15 000 publikummere. Sesjonen gir deg en innføring i hva esport VIRKELIG er. Hvordan er egentlig hele denne bransjen bygd opp internasjonalt? Hvilke organisasjoner, trender, regler og kulturelle koder som er viktige å vite om for deg som journalist?

Men sin unike kombinasjon av jobb som journalist, og en fortid som både proffspiller og Global Tournament Director i verdens største esportselskap, deler Alsaker Vikan den viktigste innsikten til norske medier som skal forholde seg til, og forstå esport i tiden fremover.

Du får også oppklart den vanligste norske misforståelsen: Hva er gaming, hva er esport og hva er forskjellen? Hvor passer streaming av spill inn? Og hva med kvinner? Er det ikke bare gutter og menn i esport?

Skjermbilde 2023 06 22 kl 11 14 27

Meld deg på vårt nyhetsbrev for programnyheter, aktiviteter, frister og mye mer. Ved å registrere aksepterer du følgende personvernvilkår.