Hopp til hovedinnhold
Arkiv: 2019

Team Ingebrigtsen – fra sportssendingen til lørdagskvelden

Over flere år har familien Ingebrigtsen åpnet opp og gitt norske seere en unik tilgang til sine oppturer og nedturer, og vist hva som kreves og ofres for å oppnå suksess i en knallhard idrettsverden. I sesong 2 ble hver episode sett av i snitt 900.000 nordmenn, og serien er en stor suksess for NRK. Storfamilien med far og trener Gjert Ingebrigtsen i spissen har så langt oppfostret ikke mindre enn tre unike løpetalent i Henrik, Filip og Jakob, og disse har nå blitt Norges mest kjente idrettsfamilie. Men hva får idrettsutøverne igjen for å vise fram livet sitt på denne måten? Og hvordan får produksjonsteamet utøverne til å prestere foran kamera når det de helst vil er å prestere på løpebanen?

Regissør Silje Evensmo Jacobsen, produsent Linn Therese Amundsen og trener og far Gjert Ingebrigtsen gir oss historier og suksessfaktorer bak serien Team Ingebrigtsen. Kanskje blir det også en sniktitt på hva som venter oss i sesong 3?

Skjermbilde 2023 06 22 kl 10 02 32

Meld deg på vårt nyhetsbrev for programnyheter, aktiviteter, frister og mye mer. Ved å registrere aksepterer du følgende personvernvilkår.