Hopp til hovedinnhold

Cian O'Clery

Cian O'Clery er en prisbelønt serieskaper, serieregissør og produsent. Han var regissør/serieskaper og medskaper av Love on the Spectrum, en dokuserie som ble laget for Australias offentlige kringkaster, men som ble plukket opp av Netflix globalt og vant gjenklang hos publikum og kritikere verden rundt. 

Nå nylig har han regissert After the Wildfires, en film om de forferdelige konsekvensene av brannsommeren på Australias dyreliv, som vant prisen som beste film på naturfilmfestivalen «Jackson Wild awards». 

Cian regisserte Employable Me, en serie der man fulgte mennesker med funksjonsnedsettelser som var ute og søkte jobb, og Changing Minds: The Inside Story, en observerende dokumentar filmet på innsiden av en psykiatrisk avdeling. 

Cian har en stil, en tone og en inderlighet som har brakt seriene hans mange priser både i Australia og internasjonalt, blant annet Critics Choice Awards, Realscreen Awards, The Venice TV award og Japan Prize. Cian arbeider helst med prosjekter som har noe å si, samtidig som han ikke glemmer hvem han lager dem for, nemlig publikum.

Cian oclery

Meld deg på vårt nyhetsbrev for programnyheter, aktiviteter, frister og mye mer. Ved å registrere aksepterer du følgende personvernvilkår.