Hopp til hovedinnhold

Elisabeth Natvig

Viseadmiral Natvig er født i Oslo i 1960. Hun gjennomførte grunnleggende befalskurs ved KNM Tordenskjold i 1980 og tjenestegjorde deretter i ulike sambandsstillinger i Sjøforsvaret frem til slutten av 1990-tallet. I denne perioden fullførte hun også en ingeniørgrad i elektronikk ved ingeniørhøyskolen i Trondheim.

I 1999-00 fullførte hun videregående offisersutdanning ved Forsvarets høgskole, og tjenestegjorde deretter ved Informatikkstaben ved Forsvarets overkommando. I 2002 ble hun beordret til sjef for Informatikkstaben og forfremmet til flaggkommandør.

Mellom 2002 og 2012 hadde Natvig flere ulike lederstillinger, blant annet som sjef for Forsvarets kompetansesenter for kommando-, kontroll og informasjonssystemer, Forsvaret logistikkorganisasjon avdeling for Informasjons- og kommunikasjonsteknologi (FLO IKT) og deretter som stabssjef i FLO. I 2012 ble Natvig forfremmet til kontreadmiral og beordret som sjef for Avdeling for forsvarspolitikk og langtidsplanlegging i Forsvarsdepartementet. I 2016 fikk hun stilling som sjef for Planavdelingen i Forsvarsstaben.

I august 2019 ble Natvig forfremmet til viseadmiral og beordret som sjef for Forsvarsstaben.

Elisabeth Natvig

Meld deg på vårt nyhetsbrev for programnyheter, aktiviteter, frister og mye mer. Ved å registrere aksepterer du følgende personvernvilkår.