Hopp til hovedinnhold

Fisher Stevens

Fisher Stevens er en Oscar-vinnende filmskaper som har nærmere 40 år bak seg i underholdningsindustrien både som skuespiller for film, TV og teater, og som regissør, produsent og eksekutiv produsent.

I de senere årene har Stevens regissert og produsert en rekke profilerte dokumentarer som «Before The Flood» sammen med Leonardo DiCaprio for National Geographic, og den Emmy-nominerte HBO-dokumentaren «Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds» som han var med-regissør for. I 2010 vant han Oscar for beste dokumentar for «The Cove», og i 2020 var han eksekutiv produsent for Netflix-sensasjonen «Tiger King: Murder, Mayhem and Madness».

Nylig regisserte og produserte Stevens den mye omtalte dokumentarserien «Beckham» for Netflix som portretterer livet og karrieren til fotballstjernen David Beckham.

Stevens har også spilt i en rekke Broadway-show, TV-serier og filmer, inkludert HBOs hitserien «Succession», samt «The Blacklist», «The Good Fight», «Lost», "Friends", Coen-brødrenes "Hail, Caesar!", og Wes Andersons "The Grand «Budapest Hotel», «French Dispatch» og «Asteroid City».

Fisher Stevens

Meld deg på vårt nyhetsbrev for programnyheter, aktiviteter, frister og mye mer. Ved å registrere aksepterer du følgende personvernvilkår.