Jump to content
Archive: 2021

TikTok: Glem alt du trodde du visste om video

Alle som har åpnet TikTok vet at spillereglene er kastet om på. Inne på appen kastes kreativitet, klipping, effekter, historiefortelling, internettkultur og moro ned i en hurtigmikser på høyeste hastighet.

I denne sesjonen lærer vi mer om hva som gjør TikTok så spesielt, interessant, merkelig og unikt. Vi tar turen inn i hjernen til to unge skapere som når tusenvis, men som har helt ulik innfallsvinkel. 

ZaraCecilie byttet ut YouTube med TikTok, og fikk raskt over 16 millioner likes på sine poster. Hun pøser ut videoer av alt fra hverdagsliv, taste-testing, dansevideoer og ren humor.

Synnevo var skeptisk til TikTok, men etter at hun begynte å poste snutter hvor hun fremfører musikk på soverommet, har det rent inn med følgere, likes og ikke minst kommentarer fra Astrid S.

Lær mer om deres fremgangsmåter og arbeidsmetoder, og hvordan akkurat de tenker og går frem når de lager innhold som når hundretusenvis av mennesker.

Subscribe to our newsletter for program updates, activities, important deadlines and more! By registering, you accept the following privacy terms.