Hopp til hovedinnhold
Arkiv: 2023

Basic Bitch - bedre å være en nier i Tønsberg enn en firer i Oslo

Klein, morsom, hjertevarm og lunt, mente anmelderne. Selv ville de lage en hyllest til jenter som ikke er så flinke, noe som blant annet resulterte i en Gullrute i 2022 for «Beste humorprogram». 

Vi har invitert serieskaperne Amanda Erlandsen og Vilde Klohs og skuespiller Ada Eide til å snakke om suksessen fra a til å. Hvordan vet man at man har et gøy nok manus? Hvordan sikre en cast som kan spille troverdig og som samtidig har riktig humor-timing. Hadde de en plan for universet og hvor det skulle ende? I hvor stor grad er situasjonene selvopplevd? Og hvordan er det å ha laget en serie som mange unge seere kjenner seg igjen i og digger?

Nå er serien om firerne fra Oslo, som ble niere i Tønsberg, aktuell med sesong 4 på Discovery - som blir den aller siste. I denne sesjonen kan du lene deg tilbake og kose deg, le høyt av morsomme klipp fra seriens fire sesonger, samtidig som du får et faglig dypdykk inn i et humorunivers som har knekt noen koder for hva som skal til for å lykkes i strømming. Moderator er komiker og journalist Hanna Klingberg. 

Tid og sted:

  • fredag, 12:45–13:45
  • Dovregubben, Grieghallen
Basicbitch

Meld deg på vårt nyhetsbrev for programnyheter, aktiviteter, frister og mye mer. Ved å registrere aksepterer du følgende personvernvilkår.