Hopp til hovedinnhold
Arkiv: 2023

Hele Historien: Fortellingene som ble pod-suksess

Hele Historien er en av landets mest populære podkaster. De har vunnet en rekke priser de siste årene. Med suksess-fortellinger som Quislings koffert, Aids-epidemien og Kirurgen, har gjengen bak Hele Historien satt en ny standard for fortellende podkast.

Hvordan jobber teamet med materialet? Hva er en god Hele Historien-historie? Hvordan startet det hele? Og hva er hemmeligheten bak de unike fortellerteknikkene som skaper suksessen?

Til Nordiske Mediedager kommer prosjektleder Kjetil Saugestad for å fortelle deg en historie om hvordan en liten gruppe NRK-folk har erobret podkast-formatet. Saugestad har jobbet i Østlandssendingene, Migrapolis og er en kjent stemme fra Hallo i uken på P2. De siste 15 årene har han vært knyttet til Radiodok-avdelingen som i dag står bak Hele Historien. 

Med tips og triks fra unik radiofortelling har de skapt en ny måte å fortelle lydhistorier på, som også når de unge. Saugestad forteller og deler på Nordiske Mediedager.

Tid og sted:

  • fredag, 14:00–14:40
  • Klokkeklang, Grieghallen

Medvirkende

Helehistorien

Meld deg på vårt nyhetsbrev for programnyheter, aktiviteter, frister og mye mer. Ved å registrere aksepterer du følgende personvernvilkår.