Hopp til hovedinnhold

«Kongen befaler» - Hvordan skape en internasjonal humorsuksess?

Få historien om hvordan TV-suksessen «Taskmaster», kjent i Norge som «Kongen befaler», ble til fra skaperen av det britiske originalformatet «Taskmaster»: komiker Alex Horne!

I denne inspirerende sesjonen forteller Alex hvordan formatet utviklet seg fra en sped begynnelse som liveshow under teaterfestivalen Edinburgh Festival Fringe, til å bli en av de største internasjonale unscripted humorformat-suksessene vi har sett i nyere tid.

For humorserien har ikke bare slått an i Norge, «Taskmaster», produsert av Avalon, har blitt et globalt fenomen som er solgt verden over og har vunnet prestisjetunge priser som BAFTA og National Comedy Awards, samt vært EMMY-nominert. «Taskmaster» -universet inkluderer i dag også en bok, et brettspill og to podkaster.

Alex Horne vil dele sine erfaringer fra arbeidet med å utvikle formatet og røpe noen av hemmelighetene til denne unike serien. Finnes det en suksessoppskrift? Hvordan fornyer Horne og serieskaperne formatet for å opprettholde publikums interesse, hvilke endringer tillater de når formatet krysser landegrenser, og hva kan vi vente av kommende sesonger?

Medvirkende

Taskmaster

Meld deg på vårt nyhetsbrev for programnyheter, aktiviteter, frister og mye mer. Ved å registrere aksepterer du følgende personvernvilkår.