Hopp til hovedinnhold
Arkiv: 2023

Min kreative metode - fra idé til suksess

Hvordan oppstår en god idé? Og hva er en god kreativ prosess for å kunne utvikle den?

Alle jakter vi på den gode ideen, på det friske og nyskapende, det neste «store», prosjektet som vil stå ut, velges, nå bredt- og også nå de unge. Men hvordan jobber man frem disse prosjektene? Metodene er mange.

Vi har invitert to lekne og kreative programskapere med ulik tilnærming til idéutvikling og kreative prosesser, men som har til felles at de begge har utviklet og produsert nyskapende humorprosjekter. Hvor begynner de? Hvordan tenker de? Hvilke verktøy og prosesser er i gang? Og hvordan vet de at de er i mål? At det kommer til å funke?

Erlend Mørch (Sigurd fåkke pult, Erlend og Steinar hjelper deg) og Mikael Samuelsen (Kongen av Gulset, Kasko, Flus) gir oss et unikt innblikk i sine metoder, og deler sine beste tips og erfaringer fra hvordan de selv jobber i en kreativ prosess. Samtalen modereres av skuespiller, manusforfatter og regissør Caroline Johansen.

Tid og sted:

  • fredag, 11:00–12:00
  • Klokkeklang, Grieghallen
KreativMetode

Meld deg på vårt nyhetsbrev for programnyheter, aktiviteter, frister og mye mer. Ved å registrere aksepterer du følgende personvernvilkår.