Hopp til hovedinnhold
Arkiv: 2022

Partygate: Hun avslørte Boris Johnson

Mens Storbritannia vedtok noen av de strengeste på koronarestriksjonene i verden, festet statsministeren og hans medarbeidere i Downing Street. Avsløringene gjorde britene rasende. Intern granskning, politietterforskning og krav om at han måtte trekke seg, fulgte etter. Prosessen pågår fortsatt. 

Pippa Crerar er politisk redaktør i Daily Mirror. Hun er også journalisten som avslørte den første julefesten i Downing Street - og igangsatte det som senere skulle bli kjent som Partygate. Hun har også stått bak en rekke andre avsløringer av brudd på koronareglene blant Boris Johnson og hans nærmeste krets.

Til Mediedagene kommer Crerar for å fortelle om hvordan hun jobbet frem saken som kunne bety begynnelsen på slutten for en statsminister, om konsekvensene og hva saken har gjort med folkets tillit til den styrende klassen. Og hva er det som kan forklare Johnsons evne til å holde seg i posisjon?  

Moderator: Yngve Kvistad, kommentator i VG.

Medvirkende

B25l Y21z Om Rk YT Vi Yj Aw LT Jk Zjkt NDQ0 MS05 ODU0 L Tg3 Nj Y4 ND Qw MG Ey Yjpi Nj I0 ZD Jm NC1m M2 Ni LT Rm Nz At Ym Ux ZS04 MGU5 NWM0 Zj Zj M Dk

Meld deg på vårt nyhetsbrev for programnyheter, aktiviteter, frister og mye mer. Ved å registrere aksepterer du følgende personvernvilkår.