Hopp til hovedinnhold

Til YouTube-toppen med Magnus Midtbø

For syv år siden lastet klatreproffen Magnus Midtbø opp sin første vlog på Youtube. 400 videoer senere kan Magnus kalle seg en ekte Youtuber. Med over 2 millioner abonnenter er Magnus en av de største norske youtuberne. Totalt er videoene hans sett over 370 millioner ganger.

På de tradisjonelle TV-kanalene NRK og TV 2 har du sett ham i «Mesterens Mester», «Forræder» og «Vinnerschkalle». Men på Youtube har bergenseren skapt sin egen kanal med internasjonal rekkevidde og seertall de tradisjonelle mediene bare kan drømme om.

Hva skal egentlig til for å lykkes på Youtube i 2024? Hvordan bryte «lydmuren» på en plattform med innholdsskapere fra absolutt hele verden? Hva kreves av foto, klipp, musikkvalg og andre virkemidler for å gå viralt?

Få med deg hvordan en klatreprofil fra Norge har navigert seg fra en liten vlog på et videonettsted til å bli en digital superstjerne på verdens største videoplattform. 

Tid og sted:

  • torsdag, 10:00–10:40
  • Klokkeklang, Grieghallen
Skjermbilde 2024 03 18 kl 20 09 18

Meld deg på vårt nyhetsbrev for programnyheter, aktiviteter, frister og mye mer. Ved å registrere aksepterer du følgende personvernvilkår.