Hopp til hovedinnhold

Vi spår strømmefremtiden med USAs beste TV-podkast!

Etter en gullalder uten like for TV, roper flere at festen er over. Wall Street krever at strømmetjenestene viser til profitt. Det har vært streik i Hollywood. Produksjonskostnadene øker. Nye konstellasjoner og plattformer vokser frem. Så hvordan skal vi forstå oss på den store og uoversiktlige strømmeverdenen?

Frykt ikke, «The Watch» er her!

«The Watch» er podkasten til popkulturentusiastene Chris Ryan og Andy Greenwald, og produseres av The Ringer. I 12 år har duoen analysert TV med kvassere brodd og mer humor enn noen andre i bransjen. Ukentlig diskuterer de aktuelle TV-serier, belyser trender i historiefortelling, og gir lytterne et bredere perspektiv på strømmeindustrien.

I samtale med Asbjørn Slettemark, vil Chris og Andy gi oss innsikt i hva vi kan lære av de siste tiårenes beste serier, hvilke strategier de store strømmegigantene nå satser på, og hvordan dette påvirker seervanene våre her hjemme også.

Tid og sted:

  • torsdag, 16:00–16:40
  • Dovregubben, Grieghallen
The watch

Meld deg på vårt nyhetsbrev for programnyheter, aktiviteter, frister og mye mer. Ved å registrere aksepterer du følgende personvernvilkår.