Hopp til hovedinnhold

Aslak Maurstad

Aslak er en norsk skuespiller, manusforfatter, regissør og gamer. Han har gått Romerike teaterlinje og er utdannet tekstforfatter fra Westerdals.

Han har medvirket i en rekke filmer og TV-serier som blant annet Hvite Gutter, Lilyhammer, Beforeigners, Kongens Nei og Basic Bitch. Vi har også sett han som deltaker i underholdningsprogrammene Farmen Kjendis, Forræder og Skal vi danse.

Aslak har i tillegg bred erfaring innen teater, der han blant annet var med på å starte Antiteateret. Han skrev manus og hadde regi på verdens første live pornomusikal, Gullstrupen, på Sentralen hovedscene i 2019 og har stått mye på scenen selv. I tillegg har han også satt opp et teaterstykke inne i GTA V Online: «Sibus Montanus», en omskriving av Erasmus Montanus. Aslak har skrevet 15 sceneforestillinger, 12 revyer, 2 musikaler og 3 teaterstykker.

I 24 år har han vært dubber og stemmeskuespiller innen både film, TV-serier og spill.

Aslak har vunnet Aftenpostens revypris to ganger, både som skuespiller og instruktør, og i den anledning både spilt og regissert på Nationaltheatret. I tillegg har to av filmene han har spilt i («Nebula Blues» og «Robin»), vunnet Amandusprisen.

I 2014 hadde Aslak et eget radioprogram på Radio Nova: «Sånn er det bare». Nå er han blant annet aktuell som Twitch-partner og har sin egen kanal der han har livestream to ganger i uken.

Skjermbilde 2024 04 16 kl 12 41 14

Meld deg på vårt nyhetsbrev for programnyheter, aktiviteter, frister og mye mer. Ved å registrere aksepterer du følgende personvernvilkår.