Hopp til hovedinnhold

Gunnar Greve

Gunnar Greve har hatt mange hatter på i norsk musikkliv de siste tre tiårene, både som artist, låtskriver, manager, mangeårig Idol-dommer og grunnlegger av musikkselskapet MER Group, som har representert noen av Nordens største artister det siste tiåret.

Men det er for hans rolle som manager for en av verdens aller største artister han kommer til NMD. Gunnar oppdaget Alan Walker da han var 17 år gammel og produserte musikk fra gutterommet i deres felles hjemby Bergen. Han har siden bidratt til å utvikle Alan som artist, DJ og produsent. I tillegg har Gunnar satt sammen et kreativt team som har hjulpet Alan Walker til å bli en av de største artistene i sin generasjon, med over 9 milliarder strømminger og 30 millioner følgere bare på Spotify. Gunnar har også vært avgjørende for karrierene til artist-produsent K-391 og den Grammy-nominerte produsenten og låtskriveren Mood Melodies, for å nevne noen.

Med Alan Walker, og andre internasjonale artister har Gunnar jobbet målbevisst inn mot asiatiske markeder i både Kina og Korea, og klart å knekke koden for å skape hits der også.

Han har også fungert som administrerende direktør for det Hongkong-baserte plateselskapet Liquid State - et samarbeid mellom Tencent Music og Sony Music.

Skjermbilde 2024 02 01 kl 15 22 31

Meld deg på vårt nyhetsbrev for programnyheter, aktiviteter, frister og mye mer. Ved å registrere aksepterer du følgende personvernvilkår.