Hopp til hovedinnhold

Hannah Bos

Hannah Bos er en manusforfatter fra Brooklyn, som sammen med Paul Thureen har skrevet manus og produsert den kritikerroste HBO serien «Somebody Somewhere». For pilotepisoden ble duoen i 2022 nominert til Humanitas Prize for Comedy Teleplay.

Bos har sammen med Thureen også skrevet manus for HBOs «High Maintenance» og Amazon’s «Mozart in the Jungle», samt utviklet en rekke piloter for HBO, FOX, Paramount, og Amazon.

Sammen med Thureen mottok hun en nominasjon i Independent Spirit Award for «Best First Screenplay» for spillefilmen «Driveways» (regissert av Andrew Ahn). Filmen hadde premiere i 2019 på Berlin Film Festival, samt Tribeca Film Festival i Nord-Amerika.

Bos er, sammen med Oliver Butler og Paul Thureen, grunnlegger og kunstnerisk leder for «The Debate Society», et prisvinnende teaterselskap med base i Brooklyn. Hun har mottatt en Drama Desk Award for sin skuespillerprestasjon.

Hannah Bos

Meld deg på vårt nyhetsbrev for programnyheter, aktiviteter, frister og mye mer. Ved å registrere aksepterer du følgende personvernvilkår.