Hopp til hovedinnhold
Arkiv: 2023

Somebody Somewhere - stor fortellerkunst om livet sjøl

I mylderet at godbiter i serieuniverset dukker det av og til opp en upolert perle! HBO-serien Somebody Somewhere er akkurat en sånn. En temmelig uimotståelig sjarmbombe av en fortelling om ekte, feilbarlige mennesker. Serien tar oss med til rurale Kansas, der vi møter sorgtunge, rappkjeftede Sam og hennes familie og venner, som alle strever med sitt. Ujålete, originalt, morsomt og rørende. Historier om mennesker som ikke visste at de trengte hverandre, formidlet gjennom stor fortellerkunst. 

Serien gikk rett inn på listen over årets 10 beste i Aftenposten i fjor. Denne våren kom endelig sesong 2!

Bak serien står forfatterduoen Hannah Bos og Paul Thureen, som har skrevet denne spesielt for seriens store stjerne: komiker, sanger og skuespiller, Bridget Everett

Vi gleder oss stort over at de alle tre kommer til Mediedagene for å fortelle hvordan de har jobbet med å utvikle serien. Hvordan balanserer de humor og alvor og karakterenes sårbarhet opp mot  stor komikk og ikke minst- hvordan lager man stort TV-drama av de små, store tingene i livet?

Tid og sted:

  • torsdag, 10:00–10:40
  • Peer Gynt, Grieghallen
Somebody

Meld deg på vårt nyhetsbrev for programnyheter, aktiviteter, frister og mye mer. Ved å registrere aksepterer du følgende personvernvilkår.