Hopp til hovedinnhold

Paul Thureen

Paul Thureen er en manusforfatter fra Brooklyn, som sammen med Hannah Bos har skrevet manus og produsert den kritikerroste HBO serien «Somebody Somewhere». For pilotepisoden ble duoen i 2022 nominert til Humanitas Prize for Comedy Teleplay.

Paul har sammen med Bos også skrevet manus for HBOs «High Maintenance» og Amazon’s «Mozart in the Jungle», samt utviklet en rekke piloter for HBO, FOX, Paramount, og Amazon.

Sammen med Bos mottok han en nominasjon i Independent Spirit Award for «Best First Screenplay» for spillefilmen «Driveways» (regissert av Andrew Ahn). Filmen hadde premiere i 2019 på Berlin Film Festival, samt Tribeca Film Festival i Nord-Amerika.

Paul er, sammen med Oliver Butler og Hannah Bos, grunnlegger og kunstnerisk leder for «The Debate Society», et prisvinnende teaterselskap med base i Brooklyn. Paul mottatt en Obie Award for sin skuespillerprestasjon.

Paul Thureen

Meld deg på vårt nyhetsbrev for programnyheter, aktiviteter, frister og mye mer. Ved å registrere aksepterer du følgende personvernvilkår.