Hopp til hovedinnhold

Kerry Ehrin

Kerry Ehrin var den første manusforfatteren som Apple inngikk en totalavtale med. Hun har utviklet Apple TV+ serien «The Morning Show», strømmetjenesten sin store lansering, med Jennifer Aniston og Reese Witherspoon som hovedrolleinnhavere. Serien har vunnet Emmy, SAG og «Critics Choice Awards», i tillegg til å ha mottatt flere nominasjoner til Golden Globe.

Ehrin var også medskaper og ansvarlig produsent av den kritikerroste og Emmy-nominerte serien «Bates Motel», med Vera Farmiga og Freddie Highmore i de ikoniske rollene som Norma og Norman Bates. Serien gikk i fem sesonger på TV-kanalen «A&E». Før dette var hun manusforfatter og produsent for «Friday Night Lights» og «Parenthood». Hun har mottatt flere Emmy og WGA-nominasjoner, i tillegg til fire AFI Awards. Ehrin er fra Los Angeles, hvor hun også studerte dramturgi ved UCLA. Fra ung alder, hadde hun den legendariske science fiction forfatteren Richard Matheson som mentor.

Kerry Ehrin

Meld deg på vårt nyhetsbrev for programnyheter, aktiviteter, frister og mye mer. Ved å registrere aksepterer du følgende personvernvilkår.