Hopp til hovedinnhold
Arkiv: 2023

Bak fasaden på The Morning Show

Ingen kan frokost-TV bedre enn amerikanerne. Med The Morning Show fikk vi et innblikk i dette strømlinjeformede, lerkeblide morgenformatet, der vi ble kjent med menneskene som hjelper Amerika med å stå opp om morgenen. Men vi fikk fort kaffen i halsen. For aldri har metoo blitt skarpere fortalt. Aldri har vi sett et mer brutalt fall enn seermagneten og anker Mitch Kesslers (Steve Carell) skjebne. Og ikke minst de brutale konsekvensene for alle rundt ham, når et helt arbeidsmiljø går opp i liminga.

Serien er inspirert av (tidligere) CNNs Brian Stelters bok Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV, men er på ingen måte en dokumentar. Stjerner som Jennifer Aniston, Steve Carell og Reese Witherspoon har ledet an i denne metaproduksjonen av en EMMY-grossist.

Og bak det hele: Ringreven, showrunneren Kerry Ehrin. Vi gleder oss stort til hun kommer til NMD for å snakke om hvordan hun har jobbet med å utvikle serien gjennom to sesonger, om skrivingen, karakterene og lange linjer - og hvilke vurderinger hun og teamet gjorde underveis. Og selvfølgelig; Hvordan har det vært å jobbe med noen av de største stjernene i Hollywood?


Tid og sted:

  • fredag, 09:00–09:40
  • Peer Gynt, Grieghallen

Medvirkende

Morningshow

Meld deg på vårt nyhetsbrev for programnyheter, aktiviteter, frister og mye mer. Ved å registrere aksepterer du følgende personvernvilkår.