Hopp til hovedinnhold

Stephen Lambert

Etter fire tiår som programskaper og produsent er Stephen Lambert i dag en av Storbritannias mest kjente kreative TV-ledere. Programmene hans har vunnet flere priser over hele verden, inkludert mer enn et dusin BAFTA-priser. Han har også mottatt flere Emmy-priser, Royal Television Society Awards, Broadcast Awards og Broadcasting Press Guild Awards.

Stephen er i dag administrerende direktør i Studio Lambert, et London- og LA-basert produksjonsselskap som har utviklet formater som «Undercover Boss», «Gogglebox» (kjent som «Sofa» i Norge) og «The Circle», og som har produsert både den britiske og amerikanske versjonen av «Forræder».

Lambert begynte karrieren sin i BBC i 1983, der han jobbet i 15 år med regi og produksjon av dokumentarfilmer og serier over hele verden. Før han grunnla Studio Lambert i 2008, var han utviklingssjef i RDF Media Group.

Det nyeste non-scripted-formatet som Studio Lambert står bak er «Squid Game: The Challenge». Dette er et av de mest omfattende reality-konseptene som er utviklet noensinne, og som har blitt en global suksess på Netflix.

Studio Lambert har også skapt dramaserier som BAFTA-vinneren «Three Girls» og «The Nest» for BBC, og den første sesongen av «Boarders,» også for BBC, lanseres tidlig i 2024.

Stephen Lambert

Meld deg på vårt nyhetsbrev for programnyheter, aktiviteter, frister og mye mer. Ved å registrere aksepterer du følgende personvernvilkår.