Hopp til hovedinnhold

Timothy Good

Timothy Good, tilknyttet ACE, (American Cinema Editors), er filmklipper, produsent, filmregissør som også underviser. Han studerte radio, film & TV på Northwestern University i Evanston og har klippet et bredt spenn av TV-serier, fra «The Umbrella Academy», «The Resident», «Fringe», «The O.C» til originalversjonen av «Gossip Girl», som var hans første pilot.  

Han var også klipper på filmen «Dead Man Down», regissert av danske Niels Arden Oplev («The Girl with the Dragon Tattoo»), som ledet til en rekke samarbeid med den danske regissøren, deriblant Stephen King-versjonen av «Under the Dome». I tillegg har Timothy klippet LGBTQ+ - miniserien «When We Rise» som ble skrevet av den Oscar-vinnende manusforfatteren, Dustin Lance Black. 

Timothy Good er gjesteforeleser ved UCLA Graduate School for Film and Television, og har undervist i Creative Editing for regissører og filmfotografer i 15 år. Han er en stor tilhenger av mentorprogram, og alle hans tidligere assistenter har endt opp med karrierer innen klipping, deriblant Emily Mendez som han har jobbet tett med på «The Last of Us». 

Tim  vokste opp i Oak Park, Illinois, som for mange er kjent for arkitekten Frank Lloyd Wrights mange byggverk. Disse inspirerte Tim til å skape og bygge modeller i barndommen. Denne interessen førte videre til en karriere innen å bygge historier og fortellinger for film og TV. 

Skjermbilde 2023 03 15 kl 10 19 14

Meld deg på vårt nyhetsbrev for programnyheter, aktiviteter, frister og mye mer. Ved å registrere aksepterer du følgende personvernvilkår.