Jump to content
Archive: 2019

Contentstafetten: Dette har vi lært av våre tabber (og suksesser)

Innholdsmarkedsføring – eller content marketing – er blitt en stadig viktigere inntektskilde for norske mediehus. Selv om debatten om merking i stor grad har lagt seg, er det fortsatt en ung bransje i utvikling.

Selv om pengene tikker inn, er inntektene man får fra innholdsmarkedsføring langt dyrere enn fra tradisjonell annonsering. En vellykket content-kampanje krever også at kundene er villig til å åpne seg opp i en langt større grad enn før. Og hva med dem som intervjues i content-artikler – forstår de at det er innholdsbyrået og ikke mediehuset som ringer? Kort sagt: Hva funker, og hva funker ikke?

Vi har invitert ledere fra Amedias Spray, Dagens Næringslivs DNX, VG Partnerstudio og Schibsted Brand Studio på scenen for å høre om deres beste og verste prosjekter. Moderator Hanne Lohne fra mediebyrået Mindshare innleder, og står deretter klar med stoppeklokken når content-sjefene får seks minutter hver på å fortelle hva de har lært så langt.

Skjermbilde 2023 06 22 kl 10 26 24

Subscribe to our newsletter for program updates, activities, important deadlines and more! By registering, you accept the following privacy terms.