Hopp til hovedinnhold
Arkiv: 2021

Pørni: Henriette Steenstrups hyllest til hverdagshelten

Nå debuterer skuespiller Henriette Steenstrup som serieskaper! Den nye Viaplay Original-serien «Pørni» er ifølge Steenstrup en hyllest til alle omsorgspersoner som gjør så godt de kan, og til barna deres som prøver å bli voksne med de forutsetninger de får. I serien møter vi alenemoren Pørni, spilt av Henriette selv, som kjemper med å strekke til som forelder og datter, samtidig som hun skal ha omsorg for andre – uten å miste seg selv på veien. Som en hyllest til hverdagshelten balanserer serien finstemt mellom humor, vidd og alvor.

Hvordan har Steenstrup manøvrert denne balansen i manusskrivingen? Og hvilke valg tar en manusforfatter når man skriver en rolle til seg selv? Hvordan bruker hun skuespillerfaget inn i utviklingen av karakterer? Og hvordan klarer hun å skape feelgood av hverdagsdilemmaer? Vi gleder oss stort til å møte Pørni og Henriette Steenstrup selv på årets Mediedager!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for programnyheter, aktiviteter, frister og mye mer. Ved å registrere aksepterer du følgende personvernvilkår.