Hopp til hovedinnhold
Arkiv: 2023

Reunion: En forræder iblant oss

Seersuksessen Forræder er tilbake med en ny sesong allerede denne våren. Fjorårets sesong ble raskt en voldsom snakkis og en stor suksess for TV 2. Med spill-strategi, elendig magefølelse og en god posjon paranoia ble kjendisrealitysjangeren plutselig fornyet. 

Mads Hansen inviterer Anne B Ragde, Kim Strømstad og Cathrine Fossum for en liten reunion. Hvordan var det egentlig å være med på noe helt ukjent? Hvordan i all verden går det an å ta så feil? Og hvordan var det å bære på så store hemmeligheter?

Som om ikke det var nok vil rykende ferske deltagere fra sesong to også dukke opp. Hva skiller gjengen fra første sesong og sesong 2? Noen overraskelser? Er de mer proffe og mer kyniske nå når konseptet er kjent? Eller kommer de inn i bobla og spillet og paranoiaen og følelsene tar over likevel?

Vel møtt til en forrykende sesjon hvor vi tar et dypdykk inn i vår menneskelighet og hvor dårlige vi egentlig er til å identifisere løgner.

Tid og sted:

  • torsdag, 16:00–16:40
  • Peer Gynt, Grieghallen
Forræder

Meld deg på vårt nyhetsbrev for programnyheter, aktiviteter, frister og mye mer. Ved å registrere aksepterer du følgende personvernvilkår.