Hopp til hovedinnhold

Programsjefene svarer: Hva vil de ha?

Vi samler kanalenes og strømmetjenestenes programsjefer til alvorsprat, og dagsordenen er tettpakket!

Produksjonsbransjen navigerer en tid preget av økonomiske innsparinger og permitteringer, men også kanalenes innholdsbestillinger kan by på utfordringer. For når TV-kanalene higer etter unscripted humor, kjendistunge realityserier og formater som garanterer milliontall virker det som «færre, større og bedre» har blitt et unisont mantra. Men på hvilket bekostningsgrunnlag? Hvilke historier mister vi på veien? Er det rom for originale ideer?

Programskaper og programleder Erik Solbakken har tatt ringerunden til produsentene og kommer forberedt med en rekke direkte og viktige spørsmål til programsjefene. Hva vil de egentlig ha? Hvordan definerer hver og en av dem TV-suksess anno 2024? Skal de kun ha «brede» programmer? Hva slags ansvar har de overfor den norske produksjonsbransjen i vanskelige tider? Og ikke minst, hvis de fikk stjele et program eller format fra en av de andre i panelet, hva står øverst på ønskelista?

Tid og sted:

  • fredag, 11:00–12:00
  • Dovregubben, Grieghallen
Programsjef

Meld deg på vårt nyhetsbrev for programnyheter, aktiviteter, frister og mye mer. Ved å registrere aksepterer du følgende personvernvilkår.